I'm glad it's a girl. And I hope she'll be a fool - that's the best thing a girl can be in this world, a beautiful little fool.

För ett par miljoner stunder sedan så for jag och ett par barndomspinglor till dalarna för att mysa lite ett par dagar. Nedan följer en drös med instagrambilder från vistelsen.
Började med att fylla minibilen med massa packning, alkohol och 5 glada tjejer. Sedan bar det iväg! Största peppen, javisst!
Det första vi gjorde, efter att fylla alla svala utrymmen med dryck såklart (prio 1), var att lägga oss och lapa sol. Det bästa som finns är när Sverige väl levererar bra väder!
Blev en himla massa grillat och god mat. Dog matdöden *1000. Noms noms noms
Hängde vid bryggan, pratade, lyssnade på musik, skrattade, skrämde vettet ur varandra och hade alla tiders. Kanonsemester!
 

I used to think this was a heavy like. But it's love

Här var det dött. Vad har hänt sedan sist? En del. Bl.a. detta:
Ena systern flyttade hem från Dublin och vi firade med en picknick. Drack öl, läste bok, lyssnade på musik och somnade i solen.
Pga. hemflytt överraskade min andra syster med en Stockholmsvistelse.
Vi gick på afternoon tea på Tea & Garden och hade det mysigt med mamma.
Avslutade helgen med att äta KÖTT och dricka lite drinkar. Och fula oss framför kameran!
Några helger senare åkte jag till Dalarna där min tredje syster bor. Vi skulle nämligen överraska den här pöjken:
Han fyllde 13 och det firade vi med tårta och laserdome! Jag var dödsrädd men vann första omgången med BÄSTA RESULTAT! AHRÅ! (de andra omgångarna är inte lika viktiga)
Passade även på att mysa med den här. Däri ligger en liten Alma! 
Sedan blev det midsommar och det firade jag med att sjunga snapsvisor, dansa runt midsommarstång, grilla, nattbada och dansa bugg.
Och juste, knöt en ful krans också. 

RSS 2.0