Straya day!

I söndags var det Australia Day woop hurra! Tråkigt nog så var jag tvungen att jobba stängning. Till kl 23. Vi hade cirka 1 kund i timmen från kl 7, så jag var ganska så prirriterad över att inte få stänga tidigare som chefen lovade om det inte skulle vara så mycket kunder. Och inte nog med det, min kompis fick av misstag med sig mina nycklar med sig. Jag behöver alltså nycklarna för att ta mig in i entrén, åka upp till min våning med hissen, och ta mig in i lägenheten. Och som om inte det vore nog. Min mobil var död så jag kunde inte ringa till någon. Så himla idiotiskt.
Som tur var kunde jag smita in i entrén när någon annan gick in, och där inne hittade jag ett eluttag, och gissa om jag var glad att jag hade min laddare i väskan! Hurra! Tillslut kom min house mate ner och hämtade mig.
 
Jag var, som ni säkert förstår, på sämsta humöret, men blev genast glad när jag får ett samtal från min kusin om att de har åkt hela vägen in till stan för att hämta mig! Gobullar! Så vi åkte hem till dem och glodde på film och åt mat och hade det mysigt.
Dagen efter var en public holiday så vi passade på att fira Australia Day då istället, och min farbrors födelsedag, med en galen BBQ! Vi hade cirka allt i matväg och jag dog matdöden hur många gånger som helst.
Vi åt, spelade badminton, soccer/football eller vad det nu heter, och cricket! Så himla australienskt dagen till ära.
Den här lilla mysbullen var också med! Han heter Loki och är typ den bästa hunden jag har träffat någonsin! Så himla söt!!!!
Vi avslutade dagen med att åka hem till en av mina kusiners mostrar och badade i deras pool. Hade en sån himla perfekt dag! Älskar det här stället och de här människorna!

Hejdå ilgin:(

Och så kom dagen för ännu ett hejdå :( Jag lärde känna Ilgin för inte alls så länge sen. Typ.. en och en halv vecka sen kanske? Känns verkligen som att vi känt varandra 4ever, haha vad knäppt att jag nyss träffade henne! Hon är verkligen en utav årets favoritpersoner!
Igår var dock sista dagen för henne i Sydney, för idag bar det av på nya äventyr. Så vi samlades ett gäng och gick och åt middag på Vapiano (kändes för övrigt lite tomt och lite konstigt utan Ellen och Ida), och sedan drog vi ut och dansade en sista gång. Trots att det är söndag finns det alltid någonstans att gå. Kanonkul!
Sedan var det dags för att säga hejdå på en tom och tråkig tågstation. :( Men är helt hundra på att vi kommer ses snart igen!
 
Annars då? Förutom att alla mina fina vänner, både privat och från jobbet, lämnar mig på en och samma gång mår jag bra. Än har jag ett par sötnosar kvar! Fast har ioförsig åkt på en dryg förkylning som med högsta sannolikhet håller mina flatmates vakna om nätterna. Hostar och har ont i halsen och är trött. Men annars bra! Saknar er där hemma! Puss

love my germans to death

Det är ju fantastiskt det här med att resa och se världen och göra sjuka saker och träffa underbara människor! Men det är också så himla svårt, jobbigt och förjävligt att behöva säga hejdå till så många vänner hela hela tiden. För förr eller senare skiljs man ju åt. Och det suger. Men ibland har man turen att råka hamna i samma stad igen! Sedan jag flyttade hit till Sydney har jag återigen träffat Viola, Dan och Isabella! Samtliga är sötnosar jag lärde känna hemma på hostlet i Cairns.
Förra veckan kom även Chrissy och Janina hit till Sydney! Blir så glad av att få träffa dem igen. De är verkligen fantastiska. Hängde med dem så mycket jag kunde innan det var dags för dem att röra sig vidare. Ännu ett hejdå. Men vi kommer definitivt ses igen! Om inte här i OZ så i Sverige eller Tyskland!
Häng på hotell med mina fina tyskar Janina och Isabella <3

2014

Nytt år! Känns helt sjukt och spännande och galet att jag är här borta och spenderar första tiden på det nya året. Nu har jag varit här i 4 månader. Tiden går så jäkla fort!
Det nya året firades in med Viola och tyskarna. Vi drack och spelade lite spel hemma hos henne med alla housemates och vänner, sedan bar det av till stan för att se fyrverkerierna vid harbour bridge.  Vi hittade efter massa promenerande en hyfsat bra plats och slog oss ner och väntade. Själva fyrverkerishowen var verkligen jättefin, trots att vi inte hade bästa platserna för att se dem, men alltså jag fattar inte hysterin i att se dem. Nåväl! Efter tolvslag och fyrverkerier så åkte jag hem. Lugn och fin kväll!
Nyårsfina.

RSS 2.0