shutdown

Jag är heeeeelt slutkörd.. Är något förjävligt irriterad också. Trodde att man skulle slippa all skit runtomkring gamla jobbet nu när de inte ens finns längre med tanke på konkursen, men nej nej. Nu måste jag sitta och stressa för att fixa med papper och uppgifter de klantigt nog har hanterat fel. Och jag har knappt någon aning vad jag sysslar med. Jag har ingen aning om någonting längre. Varken privat eller jobbmässigt och jag tror faktiskt att jag går sönder nu. Längtar tills jag börjar fungera igen.

Imorgon är det fredag och det är så jävla välkommet! Längtar tills jag slutar för då ska jag skynda mig in till stan och träffa min fina Kim. Och åh vad vi ska kramas och prata. Älskar att man kan ha en sån fin vänskap efter så många år ifrån varandra!
Låt oss bara hoppas att det inte är stopp på motorvägen imorgon som det var idag, när det tog hela 2,5 timmar att ta sig hem istället för 1. Isåntfall tänker jag smita ur bussen och springa till stan och Kim. ♥ Måtte timmarna på jobbet imorgon gå fort!

little bit in la-la-la-la-love with you

Det är galet hur fort helgen tar slut. Är så himla glad över att jag numera ändå har fredagskvällen ledig till skillnad från förr när jag jobbade kvällar. 
 
Igår hade jag det så mysigt precis hela dagen. Började med att syrran köpte med sig massa gott till frukost hem. Det blev mammas hembakade surdegsbröd med massor av olika pålägg, kaffe, apelsin och banan. Sedan lade vi oss i sängen och kollade på pixarfilmen Brave som är så otroligt söt. Till det mumsade vi på godis och bullar. 
Sedan på kvällen gjorde vi iordning oss och mötte upp en vän i stan för att äta middag på en koreansk restaurang. Där beställde vi in ungefär 10 olika maträtter i olika storlekar och hade en matfest. Dog matdöden. Har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. 
 
Har du aldrig ätit koreanskt förut? Ät. Koreansk. Mat. Nu!
Jag beställde bl.a. in bibimbab, något jag har velat smaka på länge. Och satan i gatan vad gott det var! Ser kanske inte ut som mycket för ögat, men tro mig, det var insanely gott. 

in a land of gods and monsters

Äntligen HELG! Sjukt smutt faktiskt. Började helgen på bästa möjliga sätt med världens bästa elliott. Möttes upp efter jobbet för middag och vin på Vapiano där jag, tro det eller ej, åt något annat än pasta med salami, ruccola och ricotta! Vet inte varför jag tror att det skulle vara något häpnadsväckande för er, det är ju inte som att det är något jag berättar om mig själv. "Hej, hur mår du idag? Fun fact: jag äter bara Salami, ruccola och ricottapastan på Vapiano". Aaaaaanywho. Jag har nog ätit den rätten varenda gång förutom en gång tidigare, men nu idag kände jag att det var dags för något nytt. Lite spännande och nytt i mitt liv så att säga. Blev en himla simpel rätt med vitlök, olja och persilja och räkor. Gott som fasiken, men den gamla goda salamipastan vinner med hästlängder (gillar faktiskt inte förändring).
 
Hade det så otroligt mysigt och fint med henne, och jag uppskattar verkligen sådana stunder med mina allra närmsta vänner nu när min vardag inte alltid är så lätt. Under de här jobbiga veckorna har jag verkligen märkt vilka som är mina riktiga vänner och vilka jag skulle klara mig utan. Är så himla glad att jag har personer runt omkring mig som bryr sig på riktigt. De må vara få, men fasiken vad fina de är. ♥

damn you kärlek. damn you to hell!

Tänka sig att det är tre hela personer (TRE!!!! vilka är ni liksom?!) som tittar in här varje dag. Och jag som inte har skrivit något på hur länge som helst. Värmer mitt lilla hjärta! Som förövrigt är jättetrasigt. Och det råkar även vara anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag för allt som existerar i mitt huvud är så himla ledset och ensamt och deppigt. Så jag tycker att vi hoppar över det!
 
Varför inte ta och lyssna på lite fin musik istället? Och med fin musik så menar jag såklart ingen annan än älskade Lana Del Rey. Ni har väl inte missat att hennes nya album Born To Die - The Paradise Edition har kommit ut? 
Det har iallafall inte jag, och inte heller har jag missat att hennes biljetter till Annexet har släppts! 8april 2013 ♥♥ ta mig dit NU!

jag lever.

nästan.

RSS 2.0