nomnomnom

I onsdags firade vi min fina lilla mamma som fyllde 59 med dögod fika från Gateau. Det blev bland annat någon slags hallonmoussehistoria med mjuk marängvisp på. Sååååå gott! 
Önskar att jag hade en som jag kunde moffa mig fet på nu. 

don't forget to breath

Herregud vad jag är stressad. Jag är stressad på jobbet. Jag är stressad när jag har rast. Jag är stressad när jag äter. Jag vaknar upp om natten när jag sover och är stressad. 
 
Why? För att jag har ett nytt jobb! Eller ja, nytt och nytt. Jag sitter på samma jobb som tidigare, men jag har fått en ny tjänst! En uppgradering skulle man nästan kunna kalla det. Från administratör till projektkoordinator! Vilket är en ganska stor uppgradering ändå. En hel level up liksom! DING!
 
Det är jättekul! Men också väldigt stressigt. Att komma in i en roll som är hyfsat främmande, och att hoppa in i någon annans projekt mitt i. Jag har tagit över en roll som en annan lämnade vilket har gjort att jag har haft minimal tid på mig att lära mig det jag gör. Så den största delen av tiden har jag i stort sett ingen aning om vad det är jag gör. 
Och som om inte det vore nog så jobbar jag lite "dubbelt". För rollen som administratör, som jag hade tidigare, fungerade som ett stöd för killen som jobbade som projektkoordinator (som jag nu har tagit över), och den tjänsten har inte blivit ersatt. Så nu gör jag det som projektkoordinatorn ska+administrativa skiten som jag jag gjorde tidigare. 
 
MEN!!!!!!!!!!...nu tänker jag släppa all den här stressen (vem försöker jag lura) och ta semester! WOOH! Jag drar på en långweekend i Dublin, baby! On my way as we speak!
 
Adieu ♣ /leprechaun-rey

syskon och barn

Tycker att den här texten är förbannat fin. Läs den.

i mean, first of all, let me say whichever superhero first came up with the idea of wearing a cape, he wasn't really onto anything good. the number of times i'm treading on that damn thing or i throw a punch and it ends up covering my whole head. it's really not practical.

älskar min nya topp med superhjältar. den är marvelous (get it?).

en fredag

Sedan i torsdags till idag har jag varit en Solna-bo. Min kompis och hennes sambo var nämligen ute på äventyr och behövde en kattvakt över helgen. Och jag behövde komma bort lite. 
 
Jag började helgen med att bjuda hem min fina Leila på middag. Jag slog på stort och lagade både förrätt och huvudrätt! Vinet och efterrätten fick hon stå för, och vad passar inte bättre än chokladpudding efter toast med chevré och honung till förrätt och entrecôte med sallad till huvudrätt? Behöver jag säga att jag dog matdöden? 
Efter middagen sjöng och spelade Leila för mig. Det var så himla fint. Sedan blev vi trötta och la oss och kollade på Björnbröder, men den var inte så bra som vi mindes, så efter 30 minuter stängde vi av och somnade. 
Dagen efter gjorde vi iordning en fantastisk frukost och kollade på flera avsnitt av Solsidan. Jag lärde mig även att fläta fiskbensfläta. Önskar att jag hade långt hår. 
 
Och så började min fina helg! ♥

gränslös kärlek.


RSS 2.0