we could be heroes just for one day


dansa fastän hjärtat brister

Igår kom två favoriter hem till min lilla lånelägenhet. Två fina tjejor som jag lärde känna på gymnasiet för hela 6 år sedan. 6! Det är helt sjukt. 
 
Vi åt fruktsallad med kesella, chark, ost i mängder, chipshjärtan, praliner, drack vin och avslutade kvällen inne i stan. 

#ootd

Vem hade kunnat tro att jag var en såndär tönt som fotar sig själv i spegeln för att visa hur man ser ut? Inte jag. Men jag behöver faktiskt visa min fina tröja! Köpte den förut för ett tag sedan på Monki. Jag har en tendens att hitta kläder där som jag tycker är så fula att jag måste ha dem. För vissa kläder som är fula är såpass fula att de blir fantastiska. Som den här fula tischan med två ylande vargar (och två månar WOAH FLIPPAT).
Har för övrigt en ful kjol på mig från weekday i sammet. Alla verkar tycka att den är ful-ful, men inte jag, för jag tycker den är ful-AWESOME! MER SAMMET ÅT FOLKET!!!!!!!!!!!!!!
 
(Nu ska jag gå och putsa spegeln....) HÄJ

flytt*3

Jag har nu bott i Solna i snart 2 veckor för att återigen fungera kattvakt åt övergosiga Hild och oförutsägbara Lily. Min vän åkte iväg på ännu en resa och bad mig bo här med deras tjejer. Självklart! Tackar inte nej till att få mysa med katterna och till en egen lägenhet!
Nu börjar dock dessa två veckor lida mot sitt slut. Imorgon kommer kompisen hem (vilket jag för övrigt inte klagar på för jag har saknat henne massor), och då är det dags för mig att förflytta mig till nästa ställe. Denna gång styr jag mot stan och bor hos madde i ett par dagar, sen drar jag till ena systern någon gång nästa vecka, och till påskhelgen tar jag med hela den familjen till andra systern! 
Jag kommer alltså bo i en resväska och bosätta mig lite överallti två veckor till. Jobbigt och mysigt! 
 
Jag i favoritglasögonen, favoritlinnet, favoritläppstiftet och nya håret. woop

mr sandmans absence

Känner mig så trött ikväll att jag tror att jag snart ska falla rätt ner på golvet. Jag har sovit dåligt i flera veckor och nu känner jag att kroppen snart inte orkar mer trötthet.
Trots det kan jag inte somna på kvällen. Trots det vaknar jag mitt i natten och måste vänta alldeles för länge tills jag äntligen somnar om. Och trots det vaknar jag långt innan klockan ringer innan 6 på morgonen. Varenda natt.
 
Jag vill lägga mig i sängen, dra över ett varmt täcke över mig, sluta ögonen och somna in i en lång dvala. Sova tills jag varken kan eller vill sova längre, och vakna upp igen när snön är borta för gott för detta halvår (KOMIGEN NU WEATHER GOD). 

rita lite

Jag har börjat rita. Det är sjukt svårt, sjukt irriterande, och sjukt kul! Och jag blir stolt över vad jag kan göra. Jag hade ingen aning om att jag kunde rita, och det känns så himla bra att ha ett tidsfördriv som jag känner mig helt okej på. Yay.
 

torsdag

idag är en sån där dag när man klär sig i svart och beter sig svår.

in the midst of winter i found there was within me an invincible summer

nu är det tamejfan fredag och SLUT på denna vecka av ångest och istället välkomnar vi lite LYCKA i form av fina vänner, sovmorgon, kissekatter och dans. 
 
tack och hej

Fairies, scones, guiness och leprechauns

Här kommer en mindre bildbomb från min helg i Dublin. Enjoy!

När man bor hemma hos min syster som gäst får man vikta handdukar (precis som på hotell) och en alldeles egen pez. Så himla fint. 
När vi strosade runt på stan blev vi ombedda att bli fotade till en street style-blogg (klick). Man tackar!
Gick förbi ett food market och dregglade på alla scones. 
Svängde förbi Trinity College och tittade på fina byggnader.
Det är faktiskt inte alltid så lätt att synka blinkningar. Ibland får man nöja sig med lite antingen eller! ♥
Åt vansinnigt god brunch på Lennox cafe. Eggs benedict, cappuccino och scones med sylt och grädde. 
Åkte till Dún Laoghaire (som i PS. i love you!!!) och betedde oss som barn. 
Besökte National Leprechaun Museum och betedde oss ännu mer som barn! Klättrade upp på enorma möbler (jag insåg hur höjdrädd jag faktiskt är när jag inte vågade hoppa ner. Extremt ocoolt), lärde oss om leprechauns och fairies och hörde sagor. 
Hade en underbar resa med massa guiness, mat, irlänsk musik och riverdance, skratt och galenskaper. Tack syster

Emi ♥

Träffade den här sköna bönan idag på lite brunch i stan. Så satans mysigt.

Suck it in bitch!

När jag var i Dublin för några helger sedan hittade jag den här fantastiska toppen som jag verkligen älskar. Magtröja och transparenta partier. Love it. Jag tror att vi kommer ha många fina stunder tillsammans.
 
Insåg att jag inte är så bra på det där med att fota mig själv och se avslappnad ut, alla bilder resulterade i ett bajsnödigt koncentrerat ansiktsuttryck som på första bilden. Så jag körde på en hej-kom-och-hjälp-mig-look istället. Fab.

RSS 2.0