Spontana tisdagen

Idag har varit en såndär spontan och härlig dag. Vaknade och beslöt mig för en sovmorgon pga inga som helst planer för dagen alls. Vaknade och beslöt mig för att sova lite till ändå. Sedan fick det vara nog.
Smsade min gamla flatmate för att dubbelkolla om det verkligen är imorgon han åker tillbaka till Italien. Och det stämde :(
Fin glass-selfie tagen med jättetrasig mobil. (fattar inte varför bilden envisas över att ligga ner.......gah)
Vi bestämde oss för att käka glass från mitt jobb. Nomz extra deluxe! Jag valde mina favoriter 'chocolate, almonds and caramel' och 'ferrero rocher'. Satan i gatan vad god glass vi gör alltså.
Sedan ville Alessandro dra till stranden en sista gång, och i och med att jag hade cirka noll planer så hakade jag på. Halvtrist väder dock, det har varit lite molnigt och inte så jättevarmt på sistone, så det blev inget dopp för mig. Men jag sov och var nöjd ändå. Och solen tittade tillochmed fram en del! Men hoppas att det blir bättre väder snart... det ska ju för tusan vara sommar här nu.
 
Sedan på kvällen gick jag hem till min gamla lägenhet med mina gamla grabbar och åt avskedsmiddag med dem! Hade babblat hela dagen om en pizza jag älskade att äta när jag var i Italien med svamp och korv, så när jag kom dit överraskade de mig med pasta con funghi e salsiccia (svamp och korv alltså) som de kallade Pasta Prisca. De hade svårt att säga hela mitt namn i början när jag lärde känna dem så de kallade alltid mig för Prisca, som tydligen är ett vanligt italienskt namn. Gölligt ju!
 
Efter mat och efter att blivit tillsagd att jag absolut inte fick diska trots att jag insisterade så promenerade de allihopa med mig till min nya lägenhet. Underbaraste killarna! <3 Älskar, älskar, älskar dagar som dessa.

I<3food

Gah. Älskar pancakes on the rocks. Tycker att det är synd att många utav matkedjorna här inte finns där hemma. Jag kommer definitivt sakna det här när jag kommer hem:
Nom nom.
 
Härom dagen hade jag en heldag med min kusin Nadi!
Vi bestämde oss för att åka skridskor och äta mat. Båda två är helt värdelösa på att åka och vi hade sjukt kul! Åkte i snigelfart och hängde på kanten hela tiden. Skrattade så himla mycket åt hur dåliga och livrädda vi var!
Sedan gick vi till ett sushi train och åt tills magen gjorde ont. Sedan gick vi till Max Brenner och åt efterrätt tills vi mådde dåligt. Ännu en kedja jag kommer sakna när jag kommer hem!!!! Det är ett chokladställe. Det är underbart!!!!
Gårdagen, alla hjärtans dag ni vet (blä), spenderades med Isabella. Vi möttes på frulle, promenerade runt i darling harbour och fikade. Sedan hängde jag med Ben, Nick och Tim - ett par australienska vänner. Vi käka pizza och drack öl, och körde king's cup. Kanonkul.
 
Vad har ni hittat på på sistone mina små gullebullar?

yello (kanske onodigaste inlagget ever, ursakta)

Jag ar leeeeedig! Wooooh! Spenderar dagen med en lunchdejt, tvatta klader och umgas med min fina Viola som lamnar mig imorgon D: Sa himla synd... Men det ar iallafall onsdag sa vi avslutar var resa tillsammans med en galen pannkaksmiddag pa pancakes on the rocks! Kommer do matdoden. (hoppas ni forstar vad jag forsoker skriva)
Puss pa er. 
 

Måndag

Jag har ju glömt att berätta att jag har flyttat. Mitt kontrakt i lägenheten med mina italienska grabbar gick ut och nu bor jag i en ny lägenhet 5 minuter ifrån. Centralstationen ligger precis utanför, jobbet ligger 5 minuters promenad ifrån, och bäst av allt är att jag har ett riktigt rum! Haha låter ju kanske lite stört. Men mitt förra rum var inte ett riktigt rum. Tänk er ett vardagsrum som man har satt upp "temporära" väggar i. Alldeles tunna spånskivor typ. Vardagsrummet har man alltså gjort till två sovrum genom att använda dessa skivor. Jag hade mitt egna rum, och intill bodde två killar. Men nu har jag ett riktigt rum, med riktiga väggar! Känns fantastiskt haha! Det är dessutom större! Det negativa med det här stället är att det bara bor tjejer här. Mina italienska killar var fantastiska att bo med för de städade efter sig och lagade tillochmed mat till mig ibland. Tjejerna här är sjukt grisiga. Och! Det är en del insekter i köket så jag håller mig till mitt rum. Fy.
 
Viola drog till Nya Zeeland i en månad men är nu äntligen tillbaka! Hon är dock bara här i 1,5 vecka, sedan beger hon sig iväg igen. Under denna tid bor hon hos mig. Vi har mötts upp i samtliga städer jag har besökt här i Australien, men nu kommer hon flyga till västkusten så nu kommer vi inte ses något mer här :( känns ju lite tråkigt. Men när alla är tillbaka i Europa så ska vi ses i antingen Tyskland eller Sverige! Det är sjukt att det är enklare för oss att ses i Europa än i Australien. Det här landet är så himla stort.
 
Anywho.... nu vet ni. Att jag har flyttat. Hejdå

RSS 2.0