Nyår vol. 2

Förra helgen hade min fina Ellen ett alternativt nyår för ett par vänner hon inte kunda fira det riktiga nyåret med. Festen gick i maskerad-tema där man skulle klä ut sig till något som började på första bokstaven i sitt namn. Vi var väldigt få, men alla var så himla fina! 
 
Ellen, eller rättare sagt Eminem, kände sig inte riktigt 100 med vad hon skulle göra med sina händer. 
Jag fick användning för min sjukt gamla balklänning som jag hade i nian OCH min krona! Fantastiskt! Här vinkar jag som bara en prinsessa gör. Eller som en proom queen. Eller en pageant queen. 
Jens som Jesus.
Ida som en insekt, närmare bestämt världens sötaste fjäril. 
Behöver jag ens skriva vad Kitty var utklädd till? I don't think so. Sjukt het var hon iallafall!
Avslutade maskeraden med en massa bilder i en spegel, bytte om och drog ut och dansade tills klockan slog 5. BÄSTA nyåret iår!

depp me

att titta på bilder var inte tillräckligt. nu är jag nöjd.

the only creatures that are evolved enough to convey pure love are dogs and infants

Ikväll tackar jag Sandra Beijer på niotillfem för ytterligare ett FANTASTISKT fredagsinlägg med vackra män. 
Klicka här, här (detta är den finaste av dem allihopa), här, här (nästbäst) och här för att se samtliga inlägg med dreggel-garanti (Ryan Gosling-hint Tharanga).
 
Ha en fin kväll, over and out. 

Oh la la, snittar och Champagne

För några helger sedan annordnade min syster en snittar- och Champagnekväll för oss och ett par vänner. Det blev en perfekt ursäkt för vissa att använda sina nyårsoutfits som man annars använder alltför sällan. Det blev en perfekt ursäkt för andra (läs mig) att köpa en helt ny klänning! 
 
Jag blev välkomnad av denna fina trio och ett glas bubbel. Inte helt fel. 
 
Värdinnorna hade gjort iordning så himla gott tilltugg! Varför i allsin dar äter man snittar så sällan? Man borde införa obligatoriska snittkvällar minst en gång i månaden faktiskt! Jag åt nog mest av allihopa. Åååååh, vill ha mer. Nu!
 
Flaska, efter flaska, efter flaska. Det tog liksom inte slut.
 
Fångade min söta syster på bild mitt i ett fall. Och det får väl avsluta den här fina bildbomben! Fantastiskt fin kväll! 

i kiss you on the brain in the shadow of a train. i kiss you all starry-eyed, my body's swinging from side to side. i don't see what anyone can see in anyone else but you.

Gullig film. Klicka på bilden för finaste låten. ♥
 
 

Nyår!

Mitt nyår började med middag hemma hos Bobo med Tharanga. Vi möttes och köpte mat och lagade maten medans vi gjorde iordning oss. På menyns stod ost och chark till förrätt, entrecote med sallad till huvudrätt och marängsvisch till efterrätt. Geni-menyn!
<3
 
På nyår behöver man läppstift. (Nästan alla andra dagar också.)
 
Sedan var det dags för mig att stressa iväg till nästa ställe, men innan var vi tvungna att ta en gruppbild på oss. Här är vi, den fina middagstrion. Suddiga och glada! Och här tog fotandet slut. Gott nytt år.

jul

Iår (oj, förra året!) firade jag julafton i Dalarna hos min äldsta syster. En vecka innan jul kom min andra syster hem till Stockholm från Dublin och då blev det lussebullsbakning för hela slanten. 
Jag gjorde en annorlunda variant som jag aldrig gjort förut men som jag förmodligen hädanefter kommer göra varenda gång. Jag bakade vanlig lussedeg, kavlade ut den och smetade på kanelfyllning som man brukar ha till kanelbullar (smör, socker och kanel). Rullade ihop degen och skar den i massa snäckor, precis som kanelbullar också! Det blev suuuuupergott! 
 
Två dagar innan julafton åkte vi till Falun. Det hade blivit något fel med bokningen så tågen var överbokade vilket resulterade i för lite sittplatser. Vi hamnade på golvet vid utgången, men det gjorde ingenting alls. Vi hade hur mysigt och kul som helst! Jag dog bakisdöden och Tharanga hade högläsning ur en töntig bok. Roligaste tågresan ever.
 
Dagen innan åkte mamma dit i förväg för att hon var tvungen att åka tillbaka till Stockholm och jobba över jul. Vi satt och pratade och mös och saknade min tredje syster som firade jul på annat håll.
 
Jag gjorde hemmagjorda snaps i julklapp som blev himla fina. Har ingen aning om hur de smakade dock men fick höra att de var goda. Fina var de iallafall. Bilderna ger dem ingen rättvisa alls.
 
Självaste julafton var lugn och skön. Jag åt helt sinnessjukt mycket god mat och mös med mina systrar. Men hur lugn och hur skön julen än är så är den otroligt utmattande också och jag är ganska glad över att den är slut. 
Det var en fin jul, men det var även den sorgligaste och mest ensamma julen hittills, trots att jag var bland massa fina människor. Men det är väl ungefär så hela första året utan honom kommer att kännas.

RSS 2.0