Icke existerande självdisciplin

Idag stod jag i affären och stirrade på kakhyllan i 5 minuter. 5 minuter kanske inte låter så länge, men det är länge om man bara står helt stilla och stirrar. Hade en liten diskussion i mitt huvud huruvida jag behövde dämpa mitt sötsug med lite kakor eller inte. Jag beslöt mig för att strunta i kakorna och gick till kassan för att betala min mat. Men av någon kuslig anledning stod jag vid kassan med ett paket kakor i matkorgen iallafall! Märkligt. 
 
Så nu sitter jag här med ont i magen pga. för många kakor i magen. Men jag är glad ändå, för jag sitter nämligen och reflekterar över de 2 kommande veckorna. Jag har så mycket fina saker planerade! 

i'm gonna make this place your home

Den här låten är så himla fantastisk. Lyssna vettja!

Vår!

Igår blev det ju faktiskt vår (igen)! Nu får det gärna hålla i sig ända fram till sommaren, för jag är så himla less på att få upp hoppet om vår ena dagen, för att sedan vakna upp till regn och kyla nästa dag....
 
Gårdagen spenderades iallafall med min fina storasyster och hennes karl i solen! Fika, promenad och sedan på kvällen blev det något så otippat som singalesisk fest. Mysig dag!

i want you so bad unicorn heart crop tee!

 
Jag skrev om den här tischan för typ ett år sedan. Jag ville så gärna köpa den men jag gjorde aldrig det. Och jag vill fortfarande så himla gärna ha den, men nu är det försent för den är borta. :( Sadface

alltid nära hjärtat

 

Frukost

Idag ringde alarmet kl 7 och jag slog upp ögonen till skinande sol. Äntligen! Det firade jag med en stor frukost i köket och ett par avsnitt av Suburgatory. 
Macka med keso och paprika, äggröra, mer keso, vatten med pressad citronsaft och kesella blandat med saft som inte fick vara med på bild. Nomnomnom! Älskar fräscha frukostar!

gult är ju inte alls fult

Att få vakna upp hos en favoritperson en fredagsmorgon är bästa sättet att börja en fredag på ändå. Fredag! Idag!

te, favoritkoppen och nya glasögon

sitter i köket och dricker te ur koppen som får allt att smaka fantastiskt. och ja, så där ser mina nya glasögon ut. 

heheheeeeeey

här sitter jag och tänker på livet och vad tusan jag ska äta till lunch. hej!

påsk

Förra måndagen tog jag mitt pick&pack och satte mig på ett tåg mot Hudiksvall och syster nr 2. Där möttes jag av två glada syskonbarn! Vi kramades och busade en kortis och sedan var det läggdags. 
Det var dessvärre sjukstuga i Hudiksvall, så om dagarna låg vi mest i soffan om vi inte busade, ritade eller påskpysslade. 
Sedan blev det fredag och då packade vi bilen full och begav oss till syster nr 3 i Falun! Där fick jag mysa med alla mina 3 syskonbarn+bebisen som är påväg. 
Vi satt uppe till klockan slog natt och jag hade världens finaste i mitt knä. Vet inte vem som njöt mest - Melvin som fick pill i håret tills han somnade, eller jag som fick ha min äldsta systerson i knät och mysa tills han somnade. Tänk att han snart fyller 13 år. Sluta. Väx!

Dagen efter var det plötsligt påsk och barnen (jag inkluderat. Älskar att jag fortfarande räknas som barn <3) fick gå på påskäggsjakt. Då blev man nöjd för då fick man proppa kinden full med godis! 
En smörgåstårta och en sockersöt påskkärring
Innan middagen så fick jag prova på något så galet som eldsprutning! Min äldsta systers kille är nämligen eldslukare och preppade mig med lampolja, fil och eld såklart. Sen var det bara att köra. Och jävlar i gatan vad kul det var! Jag är kung på att spruta eld! 
Sedan blev det middag, tv-spel, bus, mys och självklart lite gitarr och sång. Avslutade dock natten med magsjuka. Bortsett från det var det en fantastisk helg! Glad påsk.

rey franco. Varför inte?


Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Varenda gång jag sätter på min systemkamera bävar jag mig för att bläddra igenom mina gamla bilder. Däribland alla 1 076 bilder ligger nämligen ett par hundra som jag inte varit redo för att ta itu med. Inte förns nu. För nu är det april, och det är VÅR och vintern är slut. Det har varit den värsta vintern i mitt liv men den är FUCKING SLUT! Nu är de rensade de där jävla bilderna. De är raderade, sorterade och omsorgsfullt (men en aningen argt) placerade i mappar för att sedan bli undangömda, glömda och obetydliga.
 
Men först tänkte jag lyfta fram en bråkdel av dem och längta tillbaka till sol och värme. Dessa är från vår resa i Kroatien-Tyskland-Danmark förra sommaren.
Den sista bilden är från en obehaglig gammal övergiven cirkus som vi hittade i Berlin. Vi smög oss in och betedde oss som två vettskrämda, men äventyrslystna småbarn. Fun times.

RSS 2.0