Att vara spontan. Att vara olydig och springa ut med pyjamas i spöregnet. Att skapa minnen för livet och att älska livet med människor man älskar

 

Adjö familjen!

 
 
 
I helgen kom nästan hela min familj hit till Stockholm för att mysa och krama mig hejdå innan jag åker till Australien. Nu är det kaos och proppfullt och alldeles, alldeles underbart här hemma hos mamma!
När man ska iväg på obestämd semester får man pussar av en söt Alicia!
Jag tog med mig min vackra mamma, alla systrar, respektive och barn till stan för att avnjuta lite svensk husmanskost. 
Jag hade bokat bord på Kvarnen för 8 personer+1 barnvagn. Stora familjen!
Grabbarna och Alma.
Vi var uppe tills klockan slog sen natt och fyllde mammas alla golvytor med madrasser och sov. Och imorse vaknade jag upp med lägenheten fylld av FAVORITER! 

Min fantastiska lördag genom en mobilkamera

Igår vaknade jag upp med en underbar irländare och en syster i min säng. Så himla fantastiskt! Efter en riktigt seg morgon så packade vi ner våra badkläder och tog oss ner till vattnet och badade. Fionas första dopp i Sverige och mitt sista för iår. 
Lite badkonst, varsågod!
Sedan blev det bråttom hem för att byta om, för plötsligt var det dags för picknick och kubb på Djurgården med ett par vänner. Vädret var fantastiskt och sällskapet likaså! Och för att inte tala om mina kubbskillz. 
 
Efter massa lek i en park blev det plötsligt himla bråttom igen att åka hem och göra iordning mig på nytt, inför kvällen denna gång. Jag hade nämligen anordnat en liten hejdå-jag-åker-snart-fest. Jag blev så himla sen och fick skjuta upp en timma. Dumma mig!
Hade nog den finaste lördagen på himla länge! ♥

2 veckor -1 dag

Det är så himla nära nu! Helt vansinnigt nära. Ju närmre resans avfärdsdatum desto mer medveten blir jag över hur mycket jag har kvar att fixa. Fast egentligen är det inte så mycket kvar, det mesta fixade jag för länge sen, men jag inser liksom hur stressigt det kommer bli nu de sista veckorna ändå. 
Jag jobbar 2 dagar till och jag har bestämt att jag ska få slippa tänka på praktiska saker inför resan tills jag har betat av dessa två arbetsdagar. Sedan ska jag lägga all min energi åt att förbereda och krama vänner och familj. Avskedsturneringen har redan dragit igång med ett par vänner. Och på lördag blir det en stor avskedmiddag med mina närmaste vänner, och helgen efter så kommer hela familjen hit till Stockholm och kramas hejdå. Sedan åker jag. 
 
Jag kan inte riktigt fatta att det är så snart! Jag får panik såfort jag tänker på det (ja, jag vet Ida, jag har haft panik hela vägen ;) ) och stänger av på en gång. Jag och Leila pratar knappt om resan alls längre för att vi får panik! Schösst inställning! Varvar fortfarande med att vara pepp och skräckslagen! Gaaaaaaaaaaah!

28 dagar (!!!!!!!!!!!!!!)

Om exakt 4 veckor är jag påväg till London. Flyger till London för att byta till ett annat flygplan som ska ta mig till Hong Kong, för att sedan byta till ytterligare ett annat flygplan som ska ta mig till slutdestinationen Cairns. 
Om på pricken 28 dagar tar jag och Leila vårat pick&pack och flyttar till Australien i ett par månader. 
Jag varvar mellan att vara sjukt pepp/panikslagen! DET HÄR ÄR GALET!!!!!!!!

RSS 2.0