Franco gånger två

Mmmmmmmmm vackra män. Sinnessjukt vackra och dösnygga faktiskt

countdowm

Nu har nedräkningen börjat! Igår var min absolut sista fredag på denna arbetsplats och satan i gatan va gött det känns! Inte att vara utan jobb, men att äntligen slippa gå till detta.
Så på torsdag jobbar jag mitt sista pass, och som Elliott uttryckte det: sedan är det FREEDOM! Woop woop!


00.21

Kom just hem från jobbet och en snabb vända in till stan. Blev ombedd att komma med ut, och fast att jag inte alls var pepp på det så mötte jag upp min Daniel och två vänner för lite mat på donken och sedan en öl. Jag borde verkligen följt min magkänsla från första början och åkt hem på en gång för det var nästan det jag gjorde. Satt knäpptyst, glodde på min mobil och härdade ut på donken tills vi gick till tunnelbanan då jag åkte hem istället för vidare på den där ölen. 
Jag längtar tills den glada lilla tjejen som jag faktiskt är kommer tillbaka. Väl när jag kom hem möttes jag av myskatten Steven som allt gjorde mig lite gladare ändå! Det där med att ha någon hemma som väntar på en hela dagarna och ger sådan villkorslös kärlek är ju ändå himla fint. Och jävlar i gatan vad jag behöver sånt nu! ♥♥♥

Friday

Varför ska jag alltid få för mig att måla naglarna 10 minuter innan jag ska gå hemifrån? Varför kan jag aldrig lära mig att det alltid blir förstört lika fort? Suck.

Fredag idag! Ska bli himla skönt med helg. Imorgon ska jag till Bålsta och mysa med två favoriter. Det kommer bli fint, det.
Men innan jag kan ta helg måste jag börja jobba först... 10 timmar kvar tills jag slutar! (har inte ens börjat ännu fml)

Dart, hot shots och river dance

Det är fint hur lite bra väder kan hjälpa en med mindre fint humör. Idag vaknade jag med känslan av att inte duga till någonting och allt lyckades gå lite extra tokigt nu på morgonen, men en titt ut genom fönstret och den fina solen fick mig på åtminstone lite bättre humör!
 
Igårmorse vinkade jag adjö till min syster som nu har flyttat till Irland. Har fortfarande inte fattat det, men här får ni en liten fotobomb på helgens avskedsfest. ♥
syster, mamma, snyggo
systern som flyttat till Dublin

 
hela gänget skålade hot-shot. vansinnigt god!
min alldeles egna ginger och så jag såklart
det blev lite tävling i dart på en utav pubarna. här har ni det ena laget (som även visar upp mina systrars vackraste sidor)
kvällen avslutades med river dance. dökul kväll!

krasslig

Jag börjar känna mig lite krasslig i halsen. Hoppas verkligen att det bara är något som jag känner ikväll för jag orkar inte dra på mig en förkylning nu.. 
Jag får ta och göra en kopp te och mysa ner mig i soffan med Steven, vår lilla kissekatt som vi kattvaktar ett par veckor, medans jag väntar på karln min som är ute och ränner. 
 
här får ni en bild på mig och min fantastiska familj från igår ♥

bye bye baby

Ååååh, gårdagen alltså.. Underbar kväll! Vi började kvällen med att göra iordning oss tillsammans hemma hos mamma, bara jag och mina fina tjejor. Sedan drog vi in till stan och spenderade hela kvällen i sann Dublin-anda! Eller åtminstone så sann den kan bli i vårt Stockholm.
Öl, dart-tävlingar, riverdance, livemusik, Dubliner, vänner, familj och så sinnessjukt mycket kärlek! Och en hel del tårar. Dock inte en enda tår från mig för i min värld är det lång tid kvar innan systern min flyttar ifrån oss och inte redan nu på onsdag. Min hjärna har satt igång något slags förnekelse-mode. Därför kändes det jättekonstigt när alla tog sådana seriösa farväl. Jag kommer nog inte fatta det förens hon är där borta i Irland.
Och då när jag tycker att det är lite jobbigt, ja då, då tänker jag köpa mig en biljett till Dublin och hälsa på!
 

gråtkalas

Hej hej hallå!
Idag är det ingen vanlig lördag, nej för idag är det Lördag. Den där lördagen vi alla har längtat/motsatsen till längtat till så länge. Idag är det nämligen adjökalas, bättre nämnt som gråtkalas, för min käre syster. Buuuhuuuuu, på onsdag flyttar hon nämligen till Dublin och pluggar. Så ikväll träffas vänner och familj och kramas hejdå. 
Nu måste jag springa iväg, men smell ya later.
 
Gråtfest!

Trött tjej vol. 2

Jag är helt vansinnigt trött. Det här med jobbet dränerar mig verkligen på energi. Kan man ens säga så? Vem bryr sig, ni fattar säkert vad jag menar.
Att kliva upp och ta sig till jobbet är numera inte så värst kul. Nästa steg i den här skit-konkursen är att bli uppsagd för det är tydligen så det fungerar. Och där någonstans, bland vetskapen och väntan att bli uppsagd, har jag förlorat ungefär all motivation att göra det som mitt jobb innebär. Och jag är inte ensam om denna ångest. Cirka varenda person som är där med mig känner likadant. Ingen vet när vi blir uppsagda, om bolaget blir uppköpt (vilket jag å andra sidan tror att det blir ganska snart), och om det innebär att vi bli anställda av de nya ägarna eller inte.. Å N G E S T. 
En bidragande faktor till min ej existerande motivation är att jag har precis 12 dagar kvar tills min anställning fyller 2 år. Det innebär att jag istället för en månads uppsägningstid får två, vilket i sin tur innebär ytterligare en månad med lön. Vilket ju är bra i min situation! ..Om uppsägningen inte hade förväntats bli av denna vecka eller den kommande. Detta betyder alltså att jag precis, med bara några dagar, missar en månads lön! Gaaaah frustration!
 
Jag vill ju å andra sidan inte vara kvar på det jobbet. Hade tillochmed redan börjat söka jobb innan beskedet om konkursen. Men det är ledsamt att tänka på alla människor som berörs och som kanske inte kommer ha lika lätt att hitta jobb som jag. 
 
Nåväl. Det är dags att krypa ner under täcket och sova. Godnatt ♥

Deprimerande tider

Hejhejhejhejhej. Jag känner mig redo att förklara mig lite idag. Jo, det är så att min nuvarande arbetsgivare har gått i konkurs och det är därför det förra inlägget blev otroligt dramatiskt. Jag är sjukt less på att prata och tänka på det för jag vet inte riktigt vad som händer eller vad som kommer hända, vilket gör allting ännu mer deprimerande. Den här konkursen kommer göra mig smällfet och luspank för allt vi gör på jobbet är att fika då vi inte får jobba av någon anledning, och efter jobbet går vi ut med inställningen att man bara lever en gång och slösar pengar, men det bryr jag mig faktiskt inte om för hela den här glädjedödaren har gjort att vi kommit närmre varandra. Dock önskar jag att jag hade åkt hem lite tidigare igår med tanke på att jag fick 2 timmars sömn inatt och nu sitter påväg till Falun för att hälsa på min syster. Är lite livrädd för bakfyllan ska komma ikapp.. Men what the heck, man lever bara en gång ;)

qkjbndjkwdhg

Mitt huvud är helt tomt. Miljoner tankar borde virvla runt i kaos men jag bara stirrar. Kämpar för att hålla tårarna tillbaka. Tänk att mitt liv bara sådär slängdes upp och ner. 
Jag försöker sminka mig för jag ska snart gå till jobbet men det är så jävla svårt, mina händer slutar inte darra. Jobbet. Så satans ironiskt. 
 
Jag måste lugna mig, prata med folk och höra runt. För jag vet faktiskt inte vad det här betyder och hur det kommer påverka mig just nu så det är ju sjukt dumt att jag sitter här helt vettskrämd.
 
Det är ju också helt sjukt kul att jag sitter här och skriver kryptiskt om något som uppenbarligen påverkar mina känslor men som jag vägrar skriva och berätta exakt om vad det är. Som om jag vore någon viktig person liksom, haha! Fast vem vet, jag kanske inte får skriva? Det är ju såklart inte officiellt ännu. Men någon dag så kommer jag skriva om det! För jag är cool och trotsar regler!
 
(ps. Hamburgarna igårkväll blev helt insanly goda. På riktigt. Jag har nog aldrig ätit godare förut och tänk att jag har det så lyxigt att jag har en alldeles egen mästerkock i mitt eget hem!)
 

Trött tjej

Jag ligger just nu helt utslagen på soffan, precis hemkommen från jobbet. Jag skulle somna precis här och precis nu om det inte vore för att jag är svinhungrig. Försöker få karln min att göra hemmagjorda hamburgare men han är upptagen vid datorn (med spel såklart.......). Men snart så!
Jag behöver ett middagsmål för jag har bara ätit två gånger idag. Hallå där knasiga matrutiner! Middag kvart i tolv på natten liksom. Tokigt värre.

Nystart

Kände att det var så jäkla dags! Räknade till 44 inlägg och alla bara raderades utan minsta lilla tveksamhet. Poff liksom. 
Men det känns rätt, jävligt rätt faktiskt. Kan ju inte påstå att något utav de tidigare inläggen hade någon särkild mening bakom sig, så jag tvivlar på att jag kommer sitta och svära över detta inom någon snar framtid.
Detta är alltså en liten nystart för mig och min gråa blogg. En sak tar jag dock med mig:
 
Kalla mig ingenting annat än rey av den anledningen att min riktiga identitet är cool och hemlig.

RSS 2.0